Sinn - Német percizitás

Német precizitás a mechanikus órák gyártásában 1961-óta. A megalakulást követően a cég fő termékpalettáját a magas műszaki szinvonalon tervezett és gyártott műszerfali órák és pilótaórák képezték.

Nézd meg kollekciónkat

Sinn órák

Értékesítési stratégiájuk mereven eltért a piac többi szereplőitől és a kereskedelmi láncok kihagyását közvetlen a felhasználóknak értékesítették termékeiket. 2015-ben bővítettek termkpalettájukon és diver valamint kronográf modelleket is kínáltak, valamint piacra dobták a Einsatzzmeister/EZM időmérőket.

Ezen speciális szerkezeteket a különleges alakulat számára fejlesztették úgy mint tűzoltóság, rendőrség.

Német precizitás

A Sinn órák bizonyították tartósságukat és pontosságukat még az extrém körülmények között is, valamint egyedi fejlesztési technológiáik tovább repítette a szerkezeteket a csúcsra. Úgy mint a gátszerkezet kenésmentességét biztosító DIAPAL technológia, a páramentesítő technológia HYDRO, és a TEGIMENT eljárás, ami az acél tok felületét karcállóvá teszi.

Sinn watches

Sinn óra

Német precizitás a mechanikus órák gyártásában 1961-óta. A megalakulást követően a cég fő termékpalettáját a magas műszaki szinvonalon tervezett és gyártott műszerfali órák és pilótaórák képezték.

Értékesítési stratégiájuk mereven eltért a piac többi szereplőitől és a kereskedelmi láncok kihagyását közvetlen a felhasználóknak értékesítették termékeiket. 2015-ben bővítettek termkpalettájukon és diver valamint kronográf modelleket is kínáltak, valamint piacra dobták a Einsatzzmeister/EZM időmérőket. Ezen speciális szerkezeteket a különleges alakulat számára fejlesztették úgy mint tűzoltóság, rendőrség. A Sinn órák bizonyították tartósságukat és pontosságukat még az extrém körülmények között is, valamint egyedi fejlesztési technológiáik tovább repítette a szerkezeteket a csúcsra. Úgy mint a gátszerkezet kenésmentességét biztosító DIAPAL technológia, a páramentesítő technológia HYDRO, és a TEGIMENT eljárás, ami az acél tok felületét karcállóvá teszi.
Blog / Longines vintage Omega

A Wehrmachtswerk szerkezet

Furcsa harcias számlapfelirat polgári órákon a hatvanas évekig? Az Unitas és az AS legyártott egy olyan szerkezetszériát, ami saját becenevet is kapott, ez nagy megtiszteltetés az órák világában.... Read more
Blog / Rolex Vintage Longines vintage

Régi Doxák sorozatszámai és jelentésük

Majdnem minden óra hátulján találunk beütött sorozatszámokat, amik extra információt hordozhatnak egy-egy régi óráról. Kinyitás nélkül is megtudhatunk sok mindent antik darabjainkról.... Read more