Garanciális órák

Mi a 10ora10-nél 2012 óta dolgozunk azon, hogy óráink eredeti állapotának megőrzése mellett a lehető legjobb állapotra hozzuk őket. Termékeink minden esetben átesnek egy általános tisztításon, szervizen és tesztelésen mielőtt gazdára találnak. A megvásárolt órák működésére és a hozzánk köthető hibák javítására garanciát vállalunk.

Ennek ellenére előfordulhat, hogy egy több tíz éves óra pontatlanul vagy egyáltalán nem jár. Ebben az esetben érdemes ügyfélszolgálatunkkal a lehető leggyorsabban felvenni a kapcsolatot.
Külső sérülésekre, karcolásokra, üvegtörésre, belső alkatrészek törésére, alkatrészek elhagyására, óra elvesztésére, szíj sérülésére/szakadására nem tudunk garanciát vállalni. Fontos, hogy óráink nagy része korukból és több évtizedes konstrukciókból kifolyólag nem vízállóak, még kézmosásnál sem szabad víz alá tenni őket. Ajánlott ilyen esetben és esőben az órát levenni. 

Előzzük meg a bajt. Minden mechanikus óra tisztításra és olajozásra szorul bizonyos időközönként, ez jellemzően 3-6 év. A 10ora10-nél vásárolt órákra kedvezményesen végezzük el ezt a kötelező karbantartást. Részletekről és árakról szerviz menüpontunkban írunk hosszabban.

Nagypapától örökölt, vagy nem nálunk vásárolt órákat is javítunk, karbantartunk. Honlapunkon található árlistán összeszedtük a jellemző hibákat és feltűntettük árainkata szerviz menüpont alatt.