Kiterjesztett garancia

Mi a 10ora10-nél 2012 óta dolgozunk azon, hogy óráink eredetiségének megőrzése mellett, azokat a lehető legjobb állapotra hozzuk. Termékeink minden esetben átesnek egy általános tisztításon, szervizen és tesztelésen mielőtt gazdára találnak.  A megvásárolt órák működésére és a hozzánk köthető hibák javítására garanciát vállalunk. 

Lehetőség van a 3-6-12 hónapos általános garancia kibővítésére plusz 12 hónappal. A kiterjesztett garancia feltételei azonosak általános garanciális feltételeinkkel. Ennek a szolgáltatásnak a díja 9 990 forint, melyet a vásárlási folyamat utolsó szakaszában van mód kiválasztani. 

Általános garancia a következőkre nem vonatkozik: 

Külső sérülések, karcolások, üvegtörés, belső alkatrészek törése, alkatrészek elhagyása, óra elvesztése, szíj sérülése/szakadása. Fontos, hogy óráink nagy része korukból és több évtizedes konstrukciókból kifolyólag nem vízállóak, még kézmosásnál sem szabad víz alá tenni őket. Ajánlott ilyen esetben és esőben az órát levenni.

Karbantartás: 

Minden mechanikus óra tisztításra és olajozásra szorul bizonyos időközönként, ez jellemzően 3-6 év. Az 10ora10-nél vásárolt órákra kedvezményesen végezzük el ezeket a kötelező karbantartásokat. Részletekért érdemes telefonon érdeklődni a lap alján feltüntetett telefonszámon vagy kattintani szerviz menüpontunkra.

 Kiterjesztett garancia